Vragen?

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor onze klanten en voor The Compound Company. De industrieën willen kosten besparen en tegelijk groeien door efficiënter te produceren en groenere producten te ontwikkelen. Wij helpen onze klanten door innovatieve oplossingen voor producten en diensten te ontwikkelen die meer waarde scheppen en een lagere milieu-impact hebben.

ISO 14001
Met de ISO 14001-certificering laten we zien dat we ons op lange termijn inzetten voor duurzaamheid en het milieu. De certificering bevestigt dat we onze activiteiten uitvoeren op een manier die het milieu niet nadelig beïnvloedt. Deze certificering helpt onze klanten te verzekeren dat we een effectief milieumanagementsysteem hebben.

Yparex® Renew
Binnen onze Yparex® portfolio hebben we Yparex® Renew: biogebaseerde tie layer-harsen voor groenere gelaagde verpakking. Klik hier voor meer informatie over Yparex® Renew.

EcoForte® FR
EcoForte® FR is een halogeenvrije vlamvertragende polyolefine. Dit productassortiment biedt de klant een vlamvertragende oplossing met een lage milieu-impact. Klik hier voor meer informatie.
Vraag een Yparex expert