Vragen?
Home
Wij, The Compound Company, ontwikkelen en produceren samengestelde producten die binnen een brede waaier aan toepassingsgebieden en industrieën worden gebruikt, waaronder de verpakkings-, de auto- en de bouw- & constructie-industriePV-modules en compatibilizers & bindmiddelen voor de compoundingindustrie. We zijn gespecialiseerd in innovatieve oplossingen op maat en zijn een flexibele tolling partner voor ondernemingen die extra productiecapaciteit nodig hebben.

Al onze samengestelde producten hebben een ding gemeen: ze worden met ongeëvenaarde toewijding en zorg vervaardigd. Wat dat betreft is The Compound Company de absolute kampioen. Als wij ja zeggen tegen een opdracht, reken er dan maar op dat we zullen leveren! We vinden het overigens moeilijk om nee te zeggen – want het onmogelijke mogelijk maken, daar leven we voor. En dat is dan ook wat u van ons kunt verwachten! 

Klantgerichtheid, productontwikkeling en flexibele productie vormen de drijvende kracht achter The Compound Company. Wij, de experts van The Compound Company, kijken ernaar uit om u te helpen waar we kunnen.
Vacature Plant Manager
Vacature Plant Manager
Ben je prestatiegericht? Heb jij een helicopterview? Ben je analytisch sterk en een sterke leider? Vind je het prettig om te werken in een informele sfeer en krijg je energie van een dynamische en uitdagende functie, bekijk dan de vacature voor Plant Manager
7 sep 2020
LEES MEER... LEES MEER...
Visit us at Empack (NL)
Visit us at Empack (NL)
Yparex exposeert tijdens het Empack evenement van 15-17 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht.
23 aug 2020
LEES MEER... LEES MEER...
VRAAG HET EEN YPAREX® EXPERT WILT U MEER WETEN OVER YPAREX®! GA TE RADE BIJ ONZE YPAREX® EXPERTS
Neem contact met ons op
The Compound Company
  • RESIN (PRODUCTS & TECHNOLOGY) BV EN YPAREX BV GAAN SAMEN VERDER ONDER DE NAAM THE COMPOUND COMPANY.
  • YPAREX® EN ECOFORTE® ZIJN HANDELSMERKEN VAN THE COMPOUND COMPANY